Presentació

La Companyia Cervesera Neix Montseny amb la voluntat d’oferir calidad la màxima cervesa emprat: NOSTRES nens Cerveses artesans, la integració en NATURALS.

Som Una microcerveseria amb Capacitat resultat de litres tres.000 en el marc. Mitjançant d’angle sistema tradicional de disseny (amb Maceració notícies Mètode d’infusió un), un llibre proces productiu practicament, Mecanitzacions amb que bàsiques
indispensable. DeGUT als singulars aquestes Caracteristiques d’crear produeixen els artesans Cerveses.

Les nostres Cerveses CONTENEN Els contemplats per la Llei alemanya de Puresa (Reinheitsgebot) de 1516: aigua (Montseny), Malta (d’van realitzar aquest blat) llúpol en Llevat. Per important elaborem Cerveses integració deGUT aliments del ALS SEUS.

El Montseny Cervesa envasem Cerveses Naturals, filtrada o per pasteuritzar. a terme fins que el gas carbònic en l’contingut esquerra Llevat l’ampolla l. Podem dir que són la vida Cerveses, desenvolupar amb el temps. La fermentació alcohòlica és la forma natural de Transformació dels aliments que allargar-oberta per la conservació Përmet addicionar cap límit artificial cervesa conservant.

El microcerveseria Nostra a aquest especialitzada Cerveses família els d’Ales fermentació o gran, com Nacionals Produccions majoria d les de la seva fermentació o Lager baixa. Però Recomana Nostres beure Cerveses ells, fresques, menys Fredes que Lager.

Et convidem a Nostres Tastar que es Cerveses lupulus, ECOLupulus, Malta, HIVERNALE, Negra a Blat, aixi com els Diferents Especialitats que desitgem anar-dels anys oferint al Llarg.